Bemutatkozás

Üdvözöllek oldalamon, ahol a madár se jár!

A demokratikus erőknek, melyek rendszerkritikusok, ez a sorsuk, a teljes elutasítottság. Én mégis hiszek benne, hogy a jövő jobb lesz és a teljes hatalmi elit egyszer meg lesz buktatva.

A mai felállás a politikában:

„Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”
/Bëlga/

Látogatottság

KAMUPÁRTOK MINDENÜTT

2014.03.26. 15:07 rockerkrisz

Valószínűleg már mindenki észrevette, hogy idén nagyon sok kicsi párt került a listára. A FIDESZ ismét egy elhibázott rendszert hozott létre azzal, hogy a kopogtató cédulákat megszüntette. Annyira kicsik, hogy fészbúkon kemény 600 lájkkal rendelkeznek. Ezek nem viccpártok, mint a Magyar Kétfarkú Kutyapárt. Ezeknek komoly céljuk van, az, hogy az emberek másban találják meg az alternatívát, ne a Jobbikban vagy az LMP-ben. A FIDESZ-MSZP könnyen állhat ennek a jelenségnek a hátterében. Készítettek LMP alternatívának egy Zöldek Pártját, Jobbik alternatívának egy fordított kokárda viselésére buzdító A Haza Nem Eladó Mozgalom Pártot. Ezen kívül valaki befektetett egy Új Magyarország és egy Új dimenzió pártba is. Mivel elegendő kerületben vásároltak ajánlást, így 176 milliót kaptak pártonként az adófizetők pénzéből.  Egyszerűen nevetséges, hogy az ajánlásokat nyilvános csalással törvényesen összeszedték. Az LMP másik alternatívájának az MDF által készített JESZ és a Független Kisgazdapárt (az előbbi személyesen felkereste) nyilvánosan ajánlást akart venni a 4K!-tól. Ezekre a pártokra nem szabad szavazni, mert akkor valóban a FIDESZ-re szavazol, mivel nem fognak bejutni ezek a pártok soha a parlamentbe.

Egy kis szemléltető lista:

Kamupártok, melyek csaltak: Új dimenzió Párt, Új Magyarország Párt, A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt, Seres Mária Szövetségesei, Sportos És Egészséges Magyarországért Párt, Együtt 2014 Párt, Zöldek Pártja

Pártok amelyek valószínűleg csaltak: Független Kisgazda- Földmunkás És Polgári Párt, Jólét És Szabadság Demokrata Közösség, Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja, Közösség a Társadalmi Igazságosságért, Összefogás Párt

 ujdimenziopart.jp.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: Kamupártok

A bejegyzés trackback címe:

https://balpolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr995879874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása