Bemutatkozás

Üdvözöllek oldalamon, ahol a madár se jár!

A demokratikus erőknek, melyek rendszerkritikusok, ez a sorsuk, a teljes elutasítottság. Én mégis hiszek benne, hogy a jövő jobb lesz és a teljes hatalmi elit egyszer meg lesz buktatva.

A mai felállás a politikában:

„Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”
/Bëlga/

Látogatottság

Válasz a kommentekre...

2014.03.29. 20:51 rockerkrisz

Micsoda komment aktivitás... Persze hogy a Jobbik fog minket megváltani. Az elemzők szerint a Jobbikkal 12%-os lesz a deficit. Egyszerűen még megtehetik, hogy bármit megígérnek, még nem fognak úgy sem kormányozni, a lényeg, hogy erősödjenek és egyre több társadalmi csoportot meggyőzzenek. A Jobbik ha valóban alulról szerveződött volna nyílt kampányszámlával rendelkezett volna már a kezdetektől (persze tudom, hogy máshol sem megy ez rendesen). A Jobbik 80%-al akarja emelni a béreket, mert Svájcban egy LIDL dolgozó 1 millát kap havonta. Az állam a minimálbért emelheti, nem az átlagbért. A Jobbik ezen kívül hatalmas projektekbe akar kezdeni (pl.: vízerőművek a Dunán, Tiszán, Dráván, sorkatonaság visszaállítása, a többségében veszteséges bányáink újranyitása, csendőrség felállítása), csak hogy az ország jelenleg eladósodva van Paks 2 miatt is. Vagy a népet fogják teljesen kizsákmányolni és szépen elkezd épülni az ország, vagy nem lesz itt semmi. Valószínűleg ha majd nagyon erősek lesznek és kormányzáshoz közel állnak, már nem fognak ekkorákat ígérni. A Jobbik kimeri mondani az igazságot, hogy minket csak kihasználnak. Önállósodni viszont nem fogunk, túlságosan kifosztották már az országot. Egyébként elvileg Oroszország támogatja a szélsőjobbos pártokat, hogy züllesszék szét az EU-t. 

A FIDESZ ígéretei nekem sokkal jobban bejöttek 4 éve, meg is mutatták nekünk mit tudnak:

REZSICSÖKKENTÉS!

meg hiába pofázik az ellenzék, még mindig nem tudjuk, honnan van Simon Gábornak 240 milliója

Az értelmes embereket meg szimplán nem érdekli a politika, lefárassza őket túlságosan a mindennapi munka, de félálomban még megnéznek egy Barátok közt-öt meg egy Magyarország jobban teljesít reklámot, csóválják a fejüket, de nem tesznek ellene semmit. Évről-évre rosszabbul élnek az emberek, és egyre nagyobb ígéreteket kapnak. Nincs olyan ismerősöm, aki valamilyen pártszimpatizáns és nem szavaz. Kizárólag olyan, aki szerint az ő élete sehogy sem lesz jobb. 

A televízió nagy része Orbán irányítása alatt áll, úgy mint az, hogy az önkormányzati plakátokra busásan ráfizetni kell ha nem kormánypárti politikai hirdetés megy rá.

Az, hogy az ország szocialista ez valóban így van. Mi voltunk a fénylő csillag, aminek a mai napig isszuk a levét. Nem hiszem, hogy a 4K! azon kívül hogy baloldali, kötődne a rendszerváltás előtti párthoz. 

Szólj hozzá!

Címkék: válasz

A bejegyzés trackback címe:

https://balpolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr575884957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása