Bemutatkozás

Üdvözöllek oldalamon, ahol a madár se jár!

A demokratikus erőknek, melyek rendszerkritikusok, ez a sorsuk, a teljes elutasítottság. Én mégis hiszek benne, hogy a jövő jobb lesz és a teljes hatalmi elit egyszer meg lesz buktatva.

A mai felállás a politikában:

„Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”
/Bëlga/

Látogatottság

Miért kellenek a rendszerpártok?

2014.03.29. 12:05 rockerkrisz

Ebben az országban a józanságot kizárólag az egykori MSZMP (FIDESZ-MSZP) képviseli a tömeg szemében, a rendszerellenességet pedig a Jobbik. Nincs szükség más alternatívára, az embereket nem érdekli részletekig a politika. Az középkorú tömegeknek épp elég egy FIDESZ által megírt M1 híradó vagy a fiataloknak egy féligazságokat mondó radikális weboldal. Persze a magukat értelmesnek valló gondolkodó emberek nem mennek el szavazni, hiszen egyik rosszabb, mint a másik. Hiszek abban, hogy létezik mindig egy jobb alternatíva. Hiszek abban, hogy ha a teljes ország venne részt a választásokon, akkor már nem lennének ekkora nagyképűek a rendszerpártok. Rájönnének, hogy tenni kéne valamit, de észrevennék, hogy már csak egy 10%-ot képviselő koalícióban vannak. Az országot pedig alulról szerveződő formációk irányítanák a nép sokkal nagyobb bevonásával.

A FIDESZ-nek mindössze 2,6 millió szavazója van. Ez nagyon kevés. Ha a passzív emberek is végre kezükbe fognák a tollat és szavaznának, véget lehetne vetni ennek a rossz viccnek. De ez sohasem fog bekövetkezni, a magyarok már elviselik a rabszolgaságot, belefáradtak az ellenállásba, meg a napi 12 órás túlórázásba. 

13641683_0a50f66543234fda6ca56594287d3503_l.jpg

12 komment

Címkék: nincs remény rendszerpártok

A bejegyzés trackback címe:

https://balpolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr215884413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.29. 16:43:55

"A FIDESZ-nek mindössze 2,6 millió szavazója van. Ez nagyon kevés. Ha a passzív emberek is végre kezükbe fognák a tollat és szavaznának, véget lehetne vetni ennek a rossz viccnek."

A passzvok nem a Fidesz ellenfelei. Valószínűleg köztük ugyanannyi a fideszes, mint az aktívak között.

Sexual Harassment Panda 2014.03.29. 17:10:01

@maxval a gondolkodó birca: igen, ezt nem értem én sem.
Minden "ellenzéki" blog azokra a bizonyos inaktívakra hivatkozik.
És mibol gondolják, hogy ok mind ellenzékiek??

maxval a gondolkodó birca · http://maxval.co.nr 2014.03.29. 17:15:20

@Sexual Harassment Panda:

Pontosan így van. Az inaktívak NEM ellenzékiek. A ballib kormány alatt sem, a fideszes alatt sem.

Pár éve a Fidesz nyomta ugyanazt a szöveget, hogy "a többség a kormány ellen van", mert beleszámoltak a passzívakat is.

barli 2014.03.29. 17:37:23

" Persze a magukat értelmesnek valló gondolkodó emberek nem mennek el szavazni, hiszen egyik rosszabb, mint a másik."

az értelmesek kiszámolják, hogy ha nem mennek el szavazni, akkor a hülyék nagyobb arányban fogják eldönteni, hogy merre menjen az ország, ahol ök is élnek..

kuki123 2014.03.29. 18:40:07

"Persze a magukat értelmesnek valló gondolkodó emberek nem mennek el szavazni, hiszen egyik rosszabb, mint a másik."
Mármint balfaszok. Nem jó nekik semmi, de szavazni nem akarnak, aztán ha nem úgy jött össze ahogy ők akarták akkor meg háborognak...ezek balfaszok. Ezek nem hogy ukrajnai forradalmat (országvédést) se tudnának csinálni, de még a kibaszott szavazófülkéig is képtelen elmenni és bekurni egy X-et bármelyik másik (nem fideszmszp)párt mellé.

"vagy a fiataloknak egy féligazságokat mondó radikális weboldal."
Bizony igen nagyot tévedsz. naprakészebbek és részletesebbek mint az összes többi, szerinted miért lett hirtelen olvasottabb a kuruc mint az index.
mert azok még az alapvető tényeket is elhallgatták, nem hogy az általad jelzett " féligazságot"
sőt a ballib médiára igaz az hogy csak féligazságot mond, úgy állítja be hogy az neki jó legyen.
Lásd:
www.origo.hu/valasztas2014/20140328-a-bekemenet-szervezoi.html
Stefka István:
"Ma már a média 50-55 százalékát mi uraljuk. Mi mondjuk meg, hogy mi történik" – mondta Stefka István, Széles Gábor Magyar Hírlapjának főszerkesztője tavaly a Lakiteleki Népfőiskolán egy konferencián."
Enyhén súlyos kijelentés, elszólás úgy gondolom.
Ezek után azt hazudoznak össze bárkiről bármit amit csak akarnak....
Pl pont Jobbikot szapulni... hogyan is kell az apróságokat felnagyítani, másokat bemocskolni és mélyen kussolni a súlyos lényeges dolgokról

" Az országot pedig alulról szerveződő formációk irányítanák a nép sokkal nagyobb bevonásával. "

Jobbiknak hívják

_most_ 2014.03.29. 19:15:22

van egy réteg, akiket nem érdekli a politika, mert mindegy ki van kormányon, ők jól megélnek, és ez nem feltétlenül rossz, mert minél kevesebb ember függ a kormánytól, minél kevésbé szól bele az emberek életébe a politika, annál nagyobb a szabadság, csak most ezt szabadságot veszélyezteti a fidesz.

Anselmo 2014.03.29. 19:23:03

Ha már az egykori MSZMP örökségéről beszélünk, azt nem kizárólag a Fidesz meg az MSZP képviseli, hanem, az egész ország szocialista. A választók is. Sőt, az ifjú "rendszerkritikusok" is mind szocialisták. Ezért nem igaz a felirat, hogy "Elvtársak, tényleg vége".

midnight coder 2014.03.29. 19:24:26

A többség pontosan látja, hogy abból a szarból amiben vagyunk nincs kijárat a bal oldalon. Nincs olyan baloldali politika, ami országot valaha is kihúzott volna szarból. Ettől persze fejlett, jó állapotban lévő gazdaságok ideig-óráig megengedhetik magunknak, lásd északi államok, de ők sem azzal jutottak oda ahol most tartanak.

Anselmo 2014.03.29. 19:32:59

"Az országot pedig alulról szerveződő formációk irányítanák a nép sokkal nagyobb bevonásával."

Jani bácsi majd csinál nekünk gazdaságpolitikát :) Piri néni meg elvezetgeti a Nemzeti Bankot.

MSZP Afrika Korps 2014.03.29. 20:33:54

Jé mégegy emeszpé blog.

Az emberek nem befásultak, csak elkergették az emeszpét. Nem mind1.

Mesterlövész 2014.03.29. 21:36:20

Faszom a baloldalba, jobboldali formációra lenne szükség, csak arra igény nincs, mert a parasztok ugranak a rezsicsökkentésre és a többi ökörségre. Szarból nem lesz vár, bármennyire szeretnénk.

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.03.30. 12:07:16

@midnight coder: Gondolom Horthy-ra gondolsz. Amikor Trianon után az ország gazdasága helyrejött, mert Németországgal voltunk gazdasági szövetségesek. Németország meg a rengeteg embert tudott foglalkoztatni azzal, hogy készültek a háborúra. Kádár korában meg azért volt annyi gyárunk, mert a Szovjetunióval voltunk szövetségesek. Jól bele is buktunk aztán a piac összeomlásakor. A szegényeknek akkor jobb sorsuk volt, csak hogy a színvonal tartása miatt jól eladósodtunk. De akkor sem volt annyira rossz világ akkor, legalábbis a szegényeknek. Mindkét kornak megvoltak a hátrányai, nem mondható szimplán, hogy maga az eszme a hibás. Egyébként a baloldalon is vannak nagy alakok, mint például Nagy Imre vagy Robert Owen. További kommentekre egy posztban válaszoltam.
süti beállítások módosítása