Bemutatkozás

Üdvözöllek oldalamon, ahol a madár se jár!

A demokratikus erőknek, melyek rendszerkritikusok, ez a sorsuk, a teljes elutasítottság. Én mégis hiszek benne, hogy a jövő jobb lesz és a teljes hatalmi elit egyszer meg lesz buktatva.

A mai felállás a politikában:

„Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”
/Bëlga/

Látogatottság

Folytatás

2014.01.15. 17:22 rockerkrisz

Nos, előző blogomban néha elvetettem egy kicsit a sulykot. Túlságosan is bíztam a FIDESZ-ben. De miért ne bíztam volna benne? Ki gondolta volna, hogy 180 fokos fordulatot vesznek és jobboldalian gondolkodva a szegényeket tovább kizsákmányolják a haza érdekében. Vissza is fizettük (magánnyugdíjpénztár lenyúlása) a tartozást az IMF-nek. Meg ne felejtsük el az egykulcsos adó örömeit sem, meg az egyetemektől való állami támogatást elvételét (nem, nem lettek fizetős szakok, csak nem támogatottak). De itt a rezsicsökkentés!! Ja nem bocsi az is főleg a gazdagokat szolgálja. Csalódtam benne, ahogy a jelenlegi fiatalságban is. Elegem van abból, hogy a Jobbik a trendiséget, a fiatalság szimbolizálását, a magyarságot, a józan gondolkodást jelenti az értelmiségi fiatalok körében is. Ha látsz egy politizáló fiatalt, akkor biztos lehetsz már szinte hogy a Jobbik mellett áll. Sajnos ahhoz hatalomra kell egyszer jutniuk, hogy csalódjanak benne, és ez sajnos 2018-ban be is következik. Mindenkinek bejön a Jobbik gyorsasága, hogy 2 hét alatt felszámolják az erőszakot az iskolákban, végre megoldják a cigánykérdést, vízerőműveket építenek (miből?) amik laza 10 év alatt visszahozzák a hasznot, felszámolják a bűnszervezeteket a füvesek csendőrökkel való üldözésével. Egyébként Dúró Dóra szerint is a fiataloknak inkább legális szintetikus füvet kell szívniuk, közben vedelni a kannás bort, hiszen ami legális az jó. Ha meg füves vagy, akkor pedig megbélyegeznek a lecsúszott drogos jelzővel. 

Jobbik-grafikon.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: marihuána Jobbik FIDESZ

A bejegyzés trackback címe:

https://balpolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr965758722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása