Bemutatkozás

Üdvözöllek oldalamon, ahol a madár se jár!

A demokratikus erőknek, melyek rendszerkritikusok, ez a sorsuk, a teljes elutasítottság. Én mégis hiszek benne, hogy a jövő jobb lesz és a teljes hatalmi elit egyszer meg lesz buktatva.

A mai felállás a politikában:

„Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”
/Bëlga/

Látogatottság

Újabb áldozatot szedett Orbán demokráciája

2014.05.25. 13:00 rockerkrisz

Most Tamás nem akart bűnöző lenni, és Dúró Dórára hallgatva a legális utat választotta. Meg is lett a következménye. Rátámadt az édesapjára, majd rosszul lett. A kiérkező mentősök már nem tudtak rajta segíteni, nem sokkal később meghalt.

Tamás legális "dizájner" drogot használt, ezért halt meg. Azokban az országokban ahol a marihuána legalizálva van, ezek a kémiai úton előállított ismeretlen mellékhatásokkal rendelkező vegyületek teljesen eltűntek. Azonban hazánkban a szerencsére a jobboldal és a szcientológusok közös munkájának eredményéül évről-évre szigorítjuk a marihuánával kapcsolatos törvényeket, embertársainkat akik otthon a munkahelyi túlórázások után egy kicsit lazítani akarnak a hétvégén, börtönbe zárjuk. A börtön a megoldás erre is. Menjenek csak ezek a drogosok a gyilkosok, pedofilok, nemi erőszakolók közé! Oda valók, nincs helyük ebben a tökéletesen alkoholista koffeinfüggő, nikotinfüggő, gyógyszerfüggő, szerencsejáték függő társadalmunkban! Tamás is ettől félt, ezért választotta a megengedett utat. Nyugodjon békében!

A FIDESZ 2010 óta követi a "drogmentes társadalomért" vonalat, a pálinkafőzés adómentességét is sikeresen kiharcolták. Sikeresen bezáratták a Kék Pont alapítványt is Józsefvárosban, hogy egy kitörő HIV járvány kiirtsa a társadalomba nem való embereket. Ezzel is minden problémát megoldottak ismét, mint a miskolci nyomornegyed felszámolását, vagy a fővárosban a hajléktalanok helyzetét.

Sajnos egyre több ilyen eset lesz még, amíg a FIDESZ nem hajlandó a dekriminalizálásra.

Nem baj, szavazzon csak mindenki a további értelmetlen halálesetekre, hiszen Magyarország jobban teljesít már ebben is!

jobban.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: gyilkosság Orbán Viktor Dúró Dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://balpolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr756205689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása