Bemutatkozás

Üdvözöllek oldalamon, ahol a madár se jár!

A demokratikus erőknek, melyek rendszerkritikusok, ez a sorsuk, a teljes elutasítottság. Én mégis hiszek benne, hogy a jövő jobb lesz és a teljes hatalmi elit egyszer meg lesz buktatva.

A mai felállás a politikában:

„Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”
/Bëlga/

Látogatottság

Vasárnap választás!

2014.04.01. 15:47 rockerkrisz

Elérkezett a pillanat, hogy megvédjük a rezsicsökkentést, vagy leváltsuk az Orbán rezsimet, vagy radikálisan függetlenné váljunk! Vagy van egy zöld párt, akik hosszútávon ígérnek változást... Ugyanmár, legyen elszámoltatás és 80%-os fizetésemelés és dübörögjenek a vízerőművek a politikus vagyonelkobzásoktól! Sajnos én félre vagyok vezetve és behódolok a globálcionistáknak és az LMP-re szavazok, akik nem akarják eldobni a rabigát. Ráadásul nem akar az erős baloldali összefogáshoz csatlakozni, megmondta az MSZP is, hogy ha rájuk szavazol, a FIDESZ-re szavazol.

Ez van, egy alternatívát látok bennük, akik megérdemlik az 5, sőt akár a 20%-ot is! Az MSZP-t egy az egyben lecserélhetné! Az MSZP lerombolta a baloldali képet, az országot tönkretette, amit Viktor vezér is folytatott. A Jobbik radikális módszereiben nem hiszek, elvetem az ígérgetéshalmot amit ránk zúdítanak. Ha egy az egyben teljesülne amit ígérnek és az ország helyzete nem romlana, akkor igazán gratulálni tudnék nekik, a választók pedig elhiszik, hogy a szakértőgárdájuk ezt megtudja valósítani.

Ez van, április 6-án csak az LMP!

 

lmp-plakat.jpg

 

 

3 komment

Címkék: választás mszp fidesz jobbik lmp kire szavazzak

A bejegyzés trackback címe:

https://balpolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr935889233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MAXELL birkaman buzizó \\http.birkafing.org 2014.04.01. 18:00:42

Az emberi elme - a konstruktivizmus szerint - nem fogad be passzívan kívülről új tudást, hanem azt magában megkonstruálja, létrehozza. Ez nem jelenti azt, hogy nincs kapcsolatban a külvilággal.

Természetesen gazdag kölcsönhatásrendszer működik a megismerő rendszer és a hozzá képest külső valóság között, de ez - ellentétben korábbi elképzelésekkel - valóban kölcsönhatás.

Ez azt jelenti, hogy amit mi érzékletnek nevezünk,
az sosem áll rendelkezésünkre valamilyen „tiszta”, objektív formában.

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.04.01. 18:18:52

@maxell az okoskodó birka: Már mint az egyetlen demokratikus alternatíva párt néven is megérdemel egy szavazatot, de ennél több. Megérdemelne még 1 kormánypárti szerepet is, persze nem most, most erősödnie kéne jobban, majd 2018-ban 20%-ot, 2024-ben kormánypártként kéne irányítania.
süti beállítások módosítása