Bemutatkozás

Üdvözöllek oldalamon, ahol a madár se jár!

A demokratikus erőknek, melyek rendszerkritikusok, ez a sorsuk, a teljes elutasítottság. Én mégis hiszek benne, hogy a jövő jobb lesz és a teljes hatalmi elit egyszer meg lesz buktatva.

A mai felállás a politikában:

„Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”
/Bëlga/

Látogatottság

Együtt a baloldal!

2014.01.15. 15:50 rockerkrisz

Igen, bukott baloldali vagyok, abba a kevésbe tartozok akik nem a Jobbikra voksolnak mint kiábrándult baloldaliak. Szerencsére nekünk még itt van az Együtt 2014-PM-MSZP-SZD..Liberálisok-DK. Én már az Együtt 2014-ben sem hittem, részben a libaügy miatt, meg alapban Bajnai egy meglehetősen unszimpatikus egy ember. Meg a Milla Juhász vezetésével, aki tönkre vágta a Kendermag egyesületet, majd teljesen elfordult az ügytől. Na ezekhez dörgölőzött hozzá az LMP maradjunkbentaparlamentbepénzcsinálnibármiisazára része is a PM. Nos hozzájuk pedig a hitelét vesztette MSZP csatlakozott, mint nagy párt. Miért nagy az MSZP? Mivel rengeteg nyugdíjas rájuk szavaz, ezenkívül nem látnak baloldali alternatívát. Az MSZP-nek helye nincs a parlamentben, még is él és virul és ez így is fog maradni. Végül pedig Gyurcsány (DK) és a Liberálisok is idekerültek. Ebben az az érdekesség, hogy Gyurcsány az öszödi beszédében meggyőzött róla, hogy ez az egész bagázs tolvajbanda. Ezzel a húzással totálisan hiteltelenné vált a DK is, ez az egész baloldali összefogás pedig szánalmas.

55e3fd72c14d4aff0275318897489c00_26413e8e04c15efd097c4e1474171180.png

Szólj hozzá!

Címkék: mszp együtt liberálisok Gyurcsány DK PM

A bejegyzés trackback címe:

https://balpolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr475759821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása