Bemutatkozás

Üdvözöllek oldalamon, ahol a madár se jár!

A demokratikus erőknek, melyek rendszerkritikusok, ez a sorsuk, a teljes elutasítottság. Én mégis hiszek benne, hogy a jövő jobb lesz és a teljes hatalmi elit egyszer meg lesz buktatva.

A mai felállás a politikában:

„Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”
/Bëlga/

Látogatottság

Schiffer szerint az MSZP és a FIDESZ

2014.04.04. 18:46 rockerkrisz

"Aki Orbán Viktorra szavaz, az Gyurcsány Ferencre is szavaz és ez fordítva is igaz, mert a kétszínű cirkusz két oldala egymást tartja felszínen, a kétszínű bohóc egymásból él."

Valóban. Sokak szerint az LMP kormányra nem való, de ellenzékből a legjobb. 

Egyértelmű, hogy 2014-ben ne kerüljön kormányra az LMP, mert még nem képes magából a maximumot kihozni. De! Ennél tisztább ellenzék a jövőben nem fog bekerülni a Parlamentbe. Az LMP-nek erősödnie kell, aki gondolkodik az LMP vagy a FIDESZ-MSZP meg a Jobbik között, annak az LMP-re kell voksolnia. Erős ellenzéknek is kiváló lenne ez a párt. Attól nem kell félni, hogy hatalomra kerül, attól kell félni, hogy kiesik az utolsó remény. Bárki aki az LMP-n gondolkodik, mint alternatíva, szavazzon az LMP-re ne az Összefogás-Kormányváltás bohóckodásra!

 schiffer_andras_lmp.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: schiffer lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://balpolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr45921615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása