Bemutatkozás

Üdvözöllek oldalamon, ahol a madár se jár!

A demokratikus erőknek, melyek rendszerkritikusok, ez a sorsuk, a teljes elutasítottság. Én mégis hiszek benne, hogy a jövő jobb lesz és a teljes hatalmi elit egyszer meg lesz buktatva.

A mai felállás a politikában:

„Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”
/Bëlga/

Látogatottság

A FIDESZ bűnei

2014.02.14. 18:34 rockerkrisz

Ajánlom a következő videót!

https://www.youtube.com/watch?v=HIgP1kZFEMk

Az LMP szépen összefoglalta nagyjából a FIDESZ kormányzása alatt elkövetett bűnöket. Meglehetősen színvonalasan teljesít, olyan szinten, mint ahogy a FIDESZ támadta az MSZP-t ellenzékként. Ez igen is nagy szó. A FIDESZ soká jutott el erre a szintre, az LMP 4 év alatt már itt van, átlátja a költségvetést, további 4 év parlamaenti korszaka után készen állna az ország irányítására. Azonban nagy a veszély, hogy az utolsó normális parlamenti párt kifog esni! Sokan azért nem szavaznak rájuk, mivel úgy sem kerülnek hatalomra, de ez butaság. Valóban, mint kis erő, könnyen lenyomja a Hatalmi Egy (FIDESZ-MSZP), de mint a remény képviselői, igazán megérdemlik hogy bent maradjanak. Majd pedig ha a magyar nép egyszer talán eljut arra a szintre, hogy megválassza a Jobbikot, majd csalódik benne, a totálisan lerombolt országba megválasztják az LMP-t, akik már akkor nem tudják helyrehozni ezt a kárt. Azon a véleményen vagyok, hogy aki nem ért egyet a rendszerrel, akkor ne a nem szavazást, hanem az LMP-re szavazást tegye!

Szólj hozzá!

Címkék: schiffer lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://balpolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr725814713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása