Bemutatkozás

Üdvözöllek oldalamon, ahol a madár se jár!

A demokratikus erőknek, melyek rendszerkritikusok, ez a sorsuk, a teljes elutasítottság. Én mégis hiszek benne, hogy a jövő jobb lesz és a teljes hatalmi elit egyszer meg lesz buktatva.

A mai felállás a politikában:

„Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”
/Bëlga/

Látogatottság

Megvolt a miniszterelnök-jelölti vita!

2014.04.04. 20:27 rockerkrisz

Az ATV nagyban beharangozta hogy Orbán-Mesterházy-Schiffer vita lesz. A Jobbik kiverte a hisztit, hogy őket nem hívták meg, pedig ők nagyon demokratikusok. Viktor nem fogadta el a meghívást, a vita elmaradt. De! Vona Gábor a Jobbikos netes tévéjén megtartotta ma a nagy vitát. Kizárólag Orbán Viktorral és Vona Gáborral. Vona beharangozta, hogy bizony hatalmas küzdelem lesz. Ma tudniillik Orbán Viktor Szegeden kampányolt, így érdekes lett volna, hogy még este 6-kor tartana egy vitát, úgy hogy be se jelentette. A Jobbik mégis megtartotta, már előre bekészítettek egy TV-t, amin Viktor beszédekből vágtak ki részeket, és a tévével veszekedett Vona. A Jobbik megcsinálta a lehetetlent, valószínűleg majd így fognak mindent megoldani ha egyszer hatalomra kerülnek.

8 komment

Címkék: miniszterelnök jelölti vita Jobbik Orbán Viktor Vona Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://balpolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr395934107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.04.24. 21:26:55

Az egész Orbánék kigúnyolásékról szólt, ezt csak az olyan agymosott demagógoknak nem tűnt fel, vagy nem volt vele tisztában mint te! De ez ne zavarjon. Vona pedig nem hisztizett semmin, Schiffer egy jelentéktelen párt jelentéktelen vezére, akinek van 5 képviselője, mert a pesti belvárosi csőcselék értelmiség, aki csak az utca végéig lát rá szavazott? Amúgy Vona Gábor már januárban javasolt egy vitát, ami elől nagy "bátran" mindenki csak a kibúvókat keresett. Tudod egy politikus inkább azon hisztizzen, hogy vitázzanak vele, mint azzal altassa a közönségét, hogy miért nem vitázik, ha már itt tartunk, ő legalább kész volt bárkivel kiállni vitázni, nem úgy mint a többi "nagy demokratikus" jelölt, akik gyáván csak a kibúvókat keresték!

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.05.03. 20:40:00

@ariskerase:
Schiffer nem keresett kibúvókat, ezt is rosszul tudod. Csak több értelme volt az MSZP-től szavazatot szerezni, mint a Jobbiktól, mert a jobbikos szavazók az életbe nem voksolnának az LMP-re hanem csak a FIDESZ-re. Semmit nem tudsz te az LMP-ről csak libsizel, mint egy igazi "hazafi", mert max a kurucinfón olvastál róluk.

2014.05.04. 13:04:14

@rockerkrisz: Tehát LMP-fan vagy! Ezt jó tudni!

A másik, egy igaz hazafi, soha nem szavazna se MSZP-re, se Fideszre, se LMP-re! Csak, hogy pontosítsunk. De igazából, ahány választó annyiféle szavazat, vannak kimondottan extrém esetek. Tehát az általánosításod nem igazán állja meg a helyét!

Ami pedig a kibúvókat illeti, olvasd már el pontosan mit írtam legalább! Olyat nem írtam, hogy Schiffer kibúvókat keresett, bár nem is törte magát, hogy elmenjen vitázni! De ettől ő még egy jelentéktelen párt jelentéktelen vezére, ezt írtam róla, és ezt fenn is tartom.

Örülhet, hogy a parlamentben van 2018-ban már örülhet ha el fog tudni indulni a választásokon. Elég csak megnézni a párt támogatottságát egyedül Pesten van némi szavazóbázisa, ami arra elég, hogy egy két kerületben a harmadik legyen!

Az LMP-ről meg eleget tudok ahhoz, hogy elmondjam, hogy néhány hülyegyerek csoportja, akiknek a világ max a nagykörút végéig tart!

Ami pedig téged illet, jó lenne ha leszoknál arról, hogy arra válaszolj és azt magyarázd, amire te személy szerint szeretnél válaszolni. Ha észrevennéd, akkor feltűnne, hogy az LMP-vel és Schifferrel a kutya nem foglalkozik ebben az országban, és nagy ívben szarnak a véleményére!

Ettől függetlenül, az szép teljesítmény, hogy egyedül bekerült a parlamentben és az is elismerésre méltó, hogy nem állt be a balos összenyalás mögé!

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.05.04. 13:54:06

@ariskerase:
Még jó hogy nem olyan megszervezett az LMP, mint bármelyik nagykutya. Épp szétszakadt. Megint írod, hogy mindenki leszarja, de én inkább azt látom hogy mindenki támadja ahol tudja. Örülök is neki, hogy senki mögött nem sorakoztak fel. Az LMP szálka az oligarha meg a Jobbik szemében is egyaránt. Meg ezeknek a szavazói szemében is szintén. Nem létezik más normális balos alternatíva aminek esélye van a parlamentben. Lehet hogy nem így értetted, de a mindenkinek a része Schiffer is.
"Amúgy Vona Gábor már januárban javasolt egy vitát, ami elől nagy "bátran" mindenki csak a kibúvókat keresett."
De akármit is mondasz én eddig mindig válaszoltam rendesen, csak néha kitekintést tettem a végén a buta konzervatívok szemléletébe. Akik jobbosnak vallják magukat. Valószínűleg nem tartozol közéjük, de sajnos ilyenekből áll többnyire az ország. Most néztem a színházban a minap az Úri Murit, na az a társadalomkritika megállja a helyét ma is. Valahogy kihat ez a beszűkölt látásmód az egész jobbos gondolkodásra is.

2014.05.04. 14:56:05

@rockerkrisz: Tehát aki jobboldali az hülye! És aki balos az micsoda? Mert az országot a magát jobboldalinak tartó fidesz és a magát baloldalinak tartó mszp egymással versengve tették taccsra! Igazából ilyen, hogy jobb meg bal nincs, ez is egy tipikus félrevezetés, érteletlen cimkék, 50-100 éve talán volt még értelme, de ma már nincs jelentősége. A politika törésvonala az nem a jobb-meg baloldal között van, hanem a globalista és antiglobalista felfogás között! A fidesz-mszp-dk-együtt-pm és az LMP is a globalizmus hazai képviselői! Persze vannak köztük különbségek, míg a Jobbik és általában a hazafias és nemzeti szervezetek azok pont ez ellen vannak. Tulajdonképpen még Thürmer Gyulát is ide lehetne sorolni, vagy az általad annyira emlegetett euszkeptikusokat, akik ezeken kívül helyezkednek el!

És pontosan hol támadják az LMPét? Akit ebben az országban folyamatosan támadnak az pont a Jobbik, facebookos csoport, plakátjaik megrongálása, összefirkálása, rendezvényeik korlátozása, tüntetések, kitiltás a parlamentből, bírósági perek mondvacsinált okok miatt, nem mernek vele vitázni, nácizzák, fasisztázzák soroljam? Az LMP hol is mikor vagy mivel támadják? Kálmán Olga beszólt? Max ennyit tudsz felhozni! Tehát te vagy valami párhuzamos univerzumban élhetsz vagy nem látsz tovább az orrodnál! De szerintem vedd le a szemellenzőt, mert ilyenre eddig nem volt példa! De várom az eseteket a példákat!

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.05.25. 12:21:02

@ariskerase: Eddig a mostanában készült összes Schifferes riportban a cél az volt, hogy leépítsék Schiffert.
Ezt kifejtette Puzsér is:
www.facebook.com/Robert.Puzser/posts/620280084714475

2014.05.26. 09:52:10

@rockerkrisz: Igen Schifferék jelöltjeit mocskolják és vádolják kémkedéssel, az LMP plakátjait tépkedik le, rongálják és firkálják össze, ugye? Az LMP ellen hoztak létre facebookos csoportot és az ő rendezvényein üvöltöztek állat módjára a facebook csoport által feltüzelt a te szavaiddal élve retardáltak? Schiffert kb. annyira támadják, mint bármelyik balos ellenzékit, egy műbalhét akarsz nekem beállítani úgy, mintha itt valami nagy boszorkány

2014.05.26. 09:52:44

üldözés volna az LMP ellen.
süti beállítások módosítása