Bemutatkozás

Üdvözöllek oldalamon, ahol a madár se jár!

A demokratikus erőknek, melyek rendszerkritikusok, ez a sorsuk, a teljes elutasítottság. Én mégis hiszek benne, hogy a jövő jobb lesz és a teljes hatalmi elit egyszer meg lesz buktatva.

A mai felállás a politikában:

„Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”
/Bëlga/

Látogatottság

Választás 2014

2014.03.12. 14:14 rockerkrisz

Ha most cselekszünk, akkor még van remény. Nem kell kivárni a Jobbikot, a programjukból úgy is látható, hogy ezek a reformok a semmiből kivitelezhetetlenek. De persze ők jobboldaliak, szóval akár még az utolsó bőrt is képesek lesznek lehúzni az emberről, vagy titokban hiteleket vesznek fel. Ne nézzük a szakértőiket ennyire zseninek! Ha nincs pénz, nincs miből ekkora szabású terveket megvalósítani. Gondolkodjunk józanul, nem Jobbik a megoldás! Az ígérgetésekből pedig a magyarok tömegének elege van, persze ott a másik véglet, hogy a FIDESZ és az MSZP már nem is ígér semmit. A FIDESZ-nek és az MSZP-nek biztos helye van, semmit nem kell tenniük azért, hogy bejussanak és semmit nem is fognak tenni a választások után a népért. A rezsicsökkentés sem a semmiből lett. A paksi bővítéshez nincs szükség ekkora összegre. A hitel a rezsicsökkentés fedezésére ment. Ez a megoldás? NEM!

Az LMP megérdemel egy esélyt, hogy kormányozzon. Ehelyett a nép még az 5%-ot sem akarja megadni nekik. A 4k! is megérdemelte volna, hogy legalább induljon, de csak 14 ezer aláírás gyűlt össze, a 4 lájkkal rendelkező 1 hónapja alakult pártok pedig a listán vannak. Ez csalás, ezt mindenki tudja, de senkit sem érdekel. Ha persze, mondjuk, egy ilyen semmilyen párt bejutna, abban a pillanatban menne 3-nak a narancsszövetségbe.

Milyennek kéne lennie a százalékoknak a 2014-es választáson?

60%-ot érdemelne az LMP-4k! szövetség, a marihuána legalizálásával az ország valóban jobban teljesítene a fűturizmus, a külföldre küldött többféle gyógyászati célra történő eladás, és az nemzeti kenderboltok profitjából. Nagyban kellene csinálni, akkor lenne nagy haszon. Persze, hogy nem a fűről szól a 4k!, de sokan ezért látják őket komolytalannak. De ha csak erről szólna se lenne baj. Az LMP-nek valamivel nagyobb beleszólással kéne rendelkeznie, akkor működne tökéletesen a szövetség.

30%-ot adnék a FIDESZ-nek, mivel kell egy jó ellenzék, a FIDESZ erre tökéletes, amíg nincs jobb.

10%-ot pedig a Jobbik kapna, mivel őket még ideális esetben is bele kell venni a számításokba...

 Összetétel.png

 

Szólj hozzá!

Címkék: választás mszp fidesz jobbik megoldás 4k! lmp választás 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://balpolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr355854365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása