Bemutatkozás

Üdvözöllek oldalamon, ahol a madár se jár!

A demokratikus erőknek, melyek rendszerkritikusok, ez a sorsuk, a teljes elutasítottság. Én mégis hiszek benne, hogy a jövő jobb lesz és a teljes hatalmi elit egyszer meg lesz buktatva.

A mai felállás a politikában:

„Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benősül dávidcsillag, „mert ott van a pénz”
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselő lehessen, „mert ott van a pénz”
/Bëlga/

Látogatottság

Megvan az EP lista

2014.04.22. 19:35 rockerkrisz

A DK szinte pillanatok alatt (összevásárolta khm...) összeszedte a megfelelő számú aláírást. Valakiknek még szükségük van a Bokros MOMA pártjára is, ők az LMP-vel ma adták le a megfelelő számú aláírásokat. Sajnos ismét csak az LMP maradt, mint vállalható demokratikus erő, akikre érdemes szavazni. A Jobbik most Putyinékat próbálja felhasználni Kárpátalja "békés" visszafoglalására.

Sosem fog tanulni a nép a történelemből. Amíg a magyar a történelmünknek mindig csak a dicsőséges ragadja ki, a többiről nem beszélünk, a tudatalattiba taszítjuk. Március 15-én a nép Kossuthot élteti, Görgey-ről egy szót nem említünk. Kossuth és Dembiński...részben ők azok akik miatt bukott a magyar szabadságharc.

Október 23-án pedig csak az önfeláldozó hősökről beszélünk, arra a katasztrofális állapotra nem emlékezünk, hogy az antikommunista kommunista Nagy Imre társait hogyan lincselték meg a "nagymagyarok", vagy a barna cipős járókelőket hogyan mészárolta le a fejét vesztette tömeg.

Egyébként szépen (hazánkban csendben) lezajlott a tegnapelőtti 420 is. Én megértem azokat az embereket is, akik a teljes legalizációért küzdenek, nem fogadják el a KONZERVATÍV kormányuk által bevezetett pénzbírságot (Kanada). De mennyivel kellemesebb így küzdeni, hogy a közvélemény nem bűnözésre gondol ha a fűről beszélsz... Ennél a turulkeresztény (legalábbis a Jobbik összemossa) népnél ilyen szóba se jöhet. Pedig már az Egyház sem gondolja úgy, hogy Jézus börtönbe zárná az elesett drogosokat, hát még a vidám füveseket!

10267772_10151982471131104_8433551584650515146_n.jpg

 

30 komment

Címkék: marihuána október 23 március 15 szabadságharc lmp 420

A bejegyzés trackback címe:

https://balpolitika.blog.hu/api/trackback/id/tr216070591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

♔bаtyu♔ 2014.04.23. 08:41:48

"kommunista Nagy Imre társait "

Azok ÁVH-sok voltak és a tömeg ellenőrizte kivégzés előtt az igazolványukat is. Azért meg lehetett ám őket ismerni.

Persze, ma már ártatlan áldozatok.

Mondhatni, apró dolog, de ezért sem nem szavaznék soha LMP-sre. Vakard meg a csávót és előtűnik a komcsi bőr.
Az egész liberális brancs veleje kommunista dinasztiák túlélési kísérlete, akik bárkivel képesek ennek érdekében összefogni.

baldoc 2014.04.23. 09:28:31

Ezért a posztért kár felkelnie Önnek mindennap, mert értéktelent alkot.Se nem vicces, se nem gondolatébresztő és ráadásul szentségtelen.
A nihiljét kár bemutatnia a köznek.

_most_ 2014.04.23. 11:01:13

@♔bаtyu♔: szerintem azért minden lmp szavazót megerősít, hogy jól választott, mikor egy magadfajta náci kijelenti, hogy nem szavazna az lmp-re :D

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.04.23. 16:00:17

@♔bаtyu♔: Persze komcsi mindenki aki nem Jobbikos ugye. A Szovjetunió nem szűnt meg csak kisebb lett és épp a Jobbik áll ki leginkább Putyinék mellett. Semmi érdemleges tervük nincs Brüsszelben, csak bomlasztani akarják az EU-t.

Tudomásom szerint nem volt valami körültekintő ellenőrzés 56-ban abban a káoszban. Nagy Imre párttársai pedig nem ÁVH-sok voltak.

Az LMP liberális része pedig (akik bárkivel képesek összefogni) már PM néven vannak az Együtt-el...
Nem liberálisnak kell lenni ahhoz, hanem nem teljesen elvakultnak, hogy belássuk a fű nem az a gyilkos szer. De a Jobbik a kettős keresztje (és nem az ősmagyarsága) miatt börtönbe záratná az összes alkalmi fogyasztót.

Egyébként azért vagyok LMP szimpatizáns, mert inkább legyen majd a jövőben egy erős ellenzéki LMP a Jobbik kormányzása mellett, mint egy MSZP-FIDESZ.

@baldoc: A Szent Turul bocsássa meg!

Balt 2014.04.23. 16:37:43

Hujuj, mi lesz, ha a LEMP leveszi a kezét a drogosokról? Egyébként sem vagyok róla meggyőződve, hogy a 4K! bukásával tovább lovagolnának ezen a döglött lovon, szerintem könnyedén átengedik (-ték) az mszpszdsznek. (Jávor-Karácsonyéknak, na.)

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.04.23. 17:01:58

@Balt: Jelenleg az LMP kb. úgy van mint egy új párt. A "sátáni megkísértésnek" ellenállt. Persze nem mind. Szétszakadtak, most újraépül alapítókból, új tagokból. Akik elárulták a pártot, ők a PM megbélyegzést viselik. Az LMP jelenleg nem dolgozott ki semmiféle drogstratégiát, mivel vehetjük úgy hogy most alakultak. 2018-ig fognak ők valódi, erős párttá szerveződni. Gondold végig, a Jobbik szerinted mit tenne ha egy keresztény és egy ősmagyar résszé szakadna? Nem lenne kellemes nekik az biztos. És valóban elvileg jelenleg a dekriminalizációt hangosan csak a PM vállalja fel. De az LMP sem adja fel az elveit, de nem mondhatnám hogy most rajta tartja a kezét a "drogosokon". Ha a drog alatt az alkoholt értjük, akkor a FIDESZ is a drogosok érdekeit képviseli. De azt hogy mit jelent a drog azt csak Magyarországon a liberálisok látják csak (legalábbis ebben a témában liberális). Ez meglehetősen szégyen. Drog a szex, az alkohol, a cigaretta, a szerencse és mindenféle játék, a zene, a sport a csokoládé, szóval minden ami örömet okoz. Az előbb felsoroltakból a zenén kívül talán más nincs is ami semmit se ártana. De! A hangos zene is tönkreteszi a füledet! Szóval mindent lehet felelőtlenül használni, ész kell ide nem börtönbüntetés, attól jobb nem lesz!

Balt 2014.04.23. 18:18:38

@rockerkrisz: Na, ennek jól elébe mentünk: :)
index.hu/belfold/2014/04/23/akar_lmp-s_fopolgarmestere_is_lehet_budapestnek

A felsoroltakon kívül akad még örömforrás a zembernek, akár addiktív is (természet, család, munka stb.), de most nem érek rá részletezni.

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.04.23. 18:43:54

@Balt: "Schifferék azonban az Együtt-PM-et és a DK-t is az általuk teljesen elutasított régi balliberális, illetve SZDSZ-es elit pártjainak tartják, ezért bármiféle ajánlat kizárólag – a balliberális értelmiséggel szembeni ellenérzéseiket egyébként nagy mértékben osztó, inkább plebejusnak tekinthető – Mesterházy-féle MSZP részéről érkezhet. A két párt alkalmi együttműködése ráadásul közvetve a DK, és főleg a „rossz kompromisszumok" után az önállóságát bizonygatni akaró Együtt-PM ellen is irányul, hiszen számukra nem hagyna más lehetőséget, mint a feltétel nélküli igazodást. És persze az sem utolsó szempont, hogy egy fővárosi vereség esetén jóval enyhébbek lennének a politikai következmények az MSZP-re – és annak vezetésére – nézve, ha nem a saját jelöltjük bukna el.
Egy befolyásos szocialista politikus az ajánlatukról a következőket mondta:
Nem stratégiai szövetséget akarunk kötni az LMP-vel, ebbe nem is mennének bele, de ezerszer inkább az ő jelöltjük vezesse Budapestet, mint a Fideszé! Hát mi a politikai innováció, ha nem ez?"

Nos, szerintem az LMP lazán elfogadhatná az MSZP támogatását. A Parlamentben egy ügyben ha egy állásponton voltak akkor is együttműködtek, de semmi több. Csak sajnos ezt a nép LMP-MSZP szövetségnek nézné, ami az LMP számára káros. Szóval most szörnyen el kéne utasítania mindent az LMP-nek, és akkor hiteles lesz a nép szemében...

2014.04.24. 21:16:02

Az 1848/49-es szabadságharcot nem Kossuth vagy Debinski miatt veszítettük el, és Görgey sem tudott volna többet tenni. Az tény, hogy kicsit méltatlanul bánt az utókor Görgeyvel, de ettől ő még nem lesz megmentő. A szabadságharc eleve kudarcra volt ítélve, az orosz csapatokkal megerősített osztrák hadak túlerőben voltak, többszörös túlerőben! Mindegy ki lett volna a vezér, az előbb-utóbb vereséget szenved! A háború a tartalékokról és a hátországról szól, nem a hősi cselekedetekről. Akinek van mihez nyúlnia az ki tud tartani, akinek nincs az előbb utóbb kénytelen lesz feladni! Javaslom az általános iskolát a figyelmedbe!

2014.04.24. 21:20:59

@rockerkrisz: Nemzetek Európája! Hallottál róla? Ezzel az elképzeléssel nincs egyedül a Jobbik! Nézz utána! Nem akarnak egy országok és nemzetek felett álló szuperállamot, ami hasonló már hangzásában is a Szovjetunióhoz! Putyinékkal meg mi a bajod? Ők csak azt csinálják, mint a nyugat az amerikaiakkal az élen, védi az érdekeit és próbál helyzetbe kerülni pozíciókat szerezni! Volt egy máltai megállapodás, amit pont a szeretett amerikád és nyugatod rúgott fel! Senki nem akarja az ellenségeit felengedni a szájába vagyis a határaihoz! De látom ez már bonyolult összetett gondolkodást igényel. A mai Oroszországot meg ne téveszd már össze a Szovjetunióval!

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.04.24. 22:00:40

@ariskerase: Általános iskolát inkább ne, ott nem nagyon volt részletezve a 48-49-es szabadságharc :D Egyébként nem azt mondtam hogy kizárólag Kossuth miatt bukott az egész, persze hogy kudarcra voltunk ítélve. De nagyon sok szégyenteljes lépést követtek el amit nem kéne elhallgatni! Kossuth, Bem, Dembiński a saját érdekeiket nézték, főleg a végén. Kossuth levele is undorító volt, ahol Görgeyt mocskolta. Március 15-én pedig csak mindenhonnan az szól hogy éneklik a gyerekek, hogy Kossuth Lajos azt üzente meg szobrokat állítanak neki. Jó szónok volt valóban, de nem őt kéne dicsőítenie az utókornak!

Putyinnal mi bajom? Az, hogy egy diktátor. Aki megközelítőleg annyira demokratikus választással kerül hatalomra, mint Kim Dzsongun. Szánalmas volt az "orosz szimpatizáns" fegyveres alakulatai akik sorba foglalták el az Ukrán városokat. Ebben az országban továbbra is volt MSZMP-s pártkatonák vannak a hatalmon, ott sincs ez máshogy. Nem hiszem hogy épp Putyinék fogják feltétel nélkül boldogan visszaadni Kárpátalját... Elvileg pénzelik a szélsőjobbos pártokat, hogy bomlasszák Európát. Egyébként elvileg a Jobbik sem nagyon kampányolhatna, mivel az EP választásokra pénzt nem kapnak a 600 millió meg már bőven elfogyott.

2014.04.25. 01:58:28

@rockerkrisz: Elég zavaros amit írtál. A történelembe nem mennék bele, mert kicsit félremagyarázod a dolgokat. Szóval ezt most hagyjuk. Ami Putyint illeti, azért messze van ő Kim Dzsongun tól, az tény, hogy nem az az nyugati értelemben vett demokrácia, de erős túlzás és ostobaság diktátornak kikiáltani, orbánt is diktátorozzák, de ő még messzebb van attól. Kicsit fogalmi zavarban szenvedsz. Ez a tipikus demagóg propaganda amit a nyugat nyom, te meg bekajálsz. Egy volt posztkommunista országban ne csodálkozz ha a volt rendszer káderei vannak helyzeti előnyben, ez nem csak az oroszoknál van így, hanem az ukránoknál, cseheknél, románoknál. Volt ahol látványosan félretették őket, de még ott sem tűntek el. Ami pedig a szélsőjobbost illeti, pontosan mit értesz rajta, mert értelmezhetetlen. Az ogy Putyin kit támogat nem tudom, de as Jobbikot biztosan nem, tehát ezt buktad! Az meg hogy kampányol az EP választáson, miért ne tehetné, ha az mszp vagy gyurcsány megteheti, akkor ők miért nem? szóval ez is baromság! Arról nem beszélve, hogy az lmp, vagy a dk akiknek nulla támogatásuk van, ők miből kampányolnak? Jó kérdés mi!

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.04.25. 16:15:10

@ariskerase: Zavaros hát... valószínűleg kamuforrásokból származnak az információim és csak egy bukott baloldali hazaáruló politikus vagyok. Meg ez a kötekedő hangnem végig... Remélem élvezed! Mi a zavaros? Biztosan nem a Kossuth levelére gondolsz, amiben Görgeyt árulónak hívja. Persze hogy nem. Meg a felvidéki hadjárat miért volt sikeres? Biztos Kossuth miatt ugye! Meg arra sem valószínűleg, hogy a komáromi erődöt Kossuthék parancsára hagyták el, pedig a szabadságharc leverése után is kitartott az erőd, csak éppen nem kapott utánpótlást. Teljesen hülye vagyok, te pedig ott voltál és harcoltál 49-ben. Szóval elhagyták az erődöt és kimentek az Alföldre. A sereget szétverték, mivel túlerőben voltak meg sík terepen. De biztosan én vagyok a hülye, szóval bocsáss meg nekem kérlek! Sajnos annyira hülye vagyok, hogy még az érveiddel sem tudsz meggyőzni, szóval ez van. De legalább annyit ismerj be, hogy annyira nem vagyok hülye mint az MSZMP-s Jobbikot nácizók meg a SZAVAZZ A JOBBIK ELLEN vicc :D

Jaj had hányjak még eléd pár demagóg gondolatot!

Orbán azért nem diktátor mert a nép felhatalmazta, hogy uralkodjon. Putyin pedig önmagát hatalmazta fel, választási csalással, mint Kim elvtárs. A véleményem nem változott róla egyébként, ízlett a Nyugat kosztja. A szélsőjobb alatt a Jobbikot értem és a többi szélsőjobbos pártot amelyek más országban működnek. El akarnak szakadni az EU-tól, még ha jelenleg nem is hangsúlyozzák. Az Unió nem fog semmit sem újratárgyalni, mert nem ők tartoznak nekünk. Hozok most egy régi példát. A Unió nem követelte meg azt, hogy zárják be szinte az összes cukorgyárat, ez a Gyurcsány műve volt. Vannak bizony pártok az Unióban akik támadnak, de igazából több az előnye az országnak a Unióból mint hátránya.
Támogatás ügyben: az MSZP 2 milliárd adósságot halmozott fel, a FIDESZ nyugodtan bármit megtehet mert hatalmon van, a DK-t nem értem miért hiszed hogy valóban különálló, az LMP-nek még van 300 milliója az áprilisi választási kampánypénzből, mert nekik nincs utánpótlás, eladósodni meg nem akarnak. A Jobbik pedig többet költött mint kapott és nincs eladósodva, pedig utcánként legalább 2 plakát Morvai mosolyog rám. De úgy is megint neked lesz igazad...

2014.05.01. 02:12:55

@rockerkrisz: Tehát Orbán diktátor és mi egy diktatúrában élünk? Ha jól értem a szavaidat? Ha diktátor, akkor milyen diktatúra az, ahol mondjuk azt mondhatom, hogy Orbán egy idióta? Hopp, jött a fekete autó mennem kell.....jaj bocs, csak a szomszéd, de még mindig nem vittek el......meg még mindig azt mondom orbán egy idióta, és nem visznek el! Képzeld senki nem akar elvinni! Fura egy diktatúra ez nem? Ha diktatúra volna, akkor ezt le sem írhatnád, de mivel leírhatod és a kutya sem foglalkozik ezen kijelentéseddel, te magad bizonyítottad be, hogy nem diktatúrában élünk! Milyen fura és irónikus? Nem? De ezt elmondhatjuk Putyinról is! Ami pedig a választási csalásokat illeti, biztosan csalt, igaz most az oroszok 70%-a mögötte áll! De ez mindegy! Amióta van választás a földön azóta van választási csalás. Mutass egy olyan választást nekem, ahol nem csalt senki? Na csak egyet! Ami pedig a történelmet illeti, veled ellentétben én történelem szakon végeztem, szóval tudom miről beszélek, nem kell megsértődni és húzogatni a szádat! Az a bajod, hogy fogalmi zavarban szenvedsz! Ja amúgy a brit konzervatívok is euszkeptikusok, sőt a britek nagy része is! Akkor ők is szélsőjobbosok? Ilyen hogy szélsőjobb nincs, egy ócska címke, a politikai terminológiában is csak egy gyüjtőfogalom, nincsen rá egységes definíció, ami a mai korban teljességgel értelmezhetetlen. Csak az ilyen liberális demagógián felnőtt kis pöcs, hiszi ezt másképp! A hitgyülis gyűlöletkeltőkkel nem foglalkoznék, de ahogy látom az ő szellemi szintjükön vagy! gratulálok hozzá! Menj ordibálj baromságokat! Nézz utána amit mondasz ennyi! Ami pedig a forrásaidat illeti, azokra igencsak kíváncsi lennék!

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.05.01. 22:32:34

@ariskerase:
Orbán ha már tudta volna rég beszüntette volna a kurucinfót. A mai napig rá vannak állva az ügyre. Ezzel végül is megsértik a szólásszabadságot.
A választási csalásnak is vannak fokai. Magyarországon egy törvényesen elcseszett választási rendszert hozott létre a FIDESZ a maga javára, mert megtehette. De legalább 60%-os részvételi arány reálisnak tűnik. De amikor a 100%-ot is átlépi, mint Putyinnál akkor már valami nem stimmel. Valahogy az már a Rákosi demokratikus rendszeréhez hasonlít. Az egyetlen még független szervezet felemelte a szavát ez ügyben, de eljárást indítottak ellene.
Szélsőjobb pedig azt jelenti, hogy a hazáját rövid idő alatt radikálisan megakarja váltani ha hatalomra kerül.
Történelemszakon végeztél és nem vagy tisztában 48-al? Gratulálok! Azzal ha valaki Horthyt élteti még megtudom érteni. De hogy valaki Szálasihoz kötődő honlapot reklámozzon meg egy náci wikipédiát? Ez számodra az igazság? Minek végeztél te történelem szakon? Hogyan tudtál akkor annyi "baromságot" megtanulni? Elég lett volna a metapédiát betanulnod hogy vérbeli szalonnáci legyél!
Ja tényleg...úgy is megint neked lesz igazad :D
Éljen a magyar pálinka, igyad csak magad részegre, verd a családod és harcolj az Unió pálinkaellenes tankjai ellen, egészségedre! De egyébként valószínűleg Izrael indítványozta a magyarellenes pálinkagyalázást is. A végén még a szegény magyar már nem is ihatna orvosságot úristen! Menj csak, üvöltsed, hogy vesszen Trianon én meg a sötét kastélyomban tervezem meg a Morvai Krisztina "Hitler bajusz" kommandós osztagomat a hitgyülekezet pénzelésével. Mert ha nem vagyok a Jobbikkal akkor csak is ellenük lehetek, ez ma a legobjektívebb véleménynyilvánítás a szalonnácik körében. Egészségedre!

2014.05.02. 09:57:03

@rockerkrisz: Bocs de a hülyeségeidre nem vagyok vevő, amit akartam elmondtam, olvass vissza! Na csá!

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.05.02. 15:18:49

@ariskerase:
Jó nagy hülyeség az egész amiben te hiszel! Ha szerinted Szálasi egy kiváló magyar vezető, aki mindent megtett a hazája érdekében akkor neked vagy van egy rokonod aki nyilas volt, vagy nem vagy normális. Ez már rosszabb mint a nomád nyilazó magyarok összemosása a kereszténységgel.
Egyébként vicces vagy. Leírtam neked hogy a szélsőjobbos pártok bomlasszák az EU-t, mert ezért pénzelik őket. Erre te meg jössz azzal, hogy ha valaki Unió ellenes az nem szélsőjobbos mert van neked még példád is erre. Miért lenne igaz a példa mindig fordítva is? Az euszkeptikus meg a Jobbik sem mosható össze. Az euszkeptikusok távol maradnak a Jobbiktól.
Igyad csak le magad, érezzed magad értelmesnek, többnek mint a többség. Használjad csak tovább a tehetségedet az ország leépítésére, és tiporj el mindenkit akinek más a véleménye.
Egyébként semmi értelmeset nem mondtál. Annyit volt az érvelésed, hogy mindent félremagyarázok, annyi az eszem mint egy liberális demagógián felnőtt kis pöcsnek, meg hitgyülis is vagyok, szóval elmondtad az összes demagóg primitív szélsőjobbos dumát amit naponta olvasni lehet az általad favoritnak tartott oldalakon. Ráadásul elvileg még értelmes is vagy, csak szerintem megártott a sok pálinka :D
Az ilyen antidemokratikus jóakaróknak ajánlom hogy fogyasszanak sok-sok legális LSA-t, csattanó maszlag magot, szintetikus füvet és élvezzék a legális örömöket Dúró Dóra drogszakember ajánlásával ;D
Majd pedig menjenek a tömegsírba, mert a legális öröm veszélyesebb, mint az illegális. Egészségedre!

2014.05.03. 13:46:57

@rockerkrisz: Mint mondtam a hülyeségeidre és a képzeletvilágod agyszüleményeire nem vagyok vevő! Amit akartam elmondtam olvass vissza!

2014.05.03. 13:47:50

@rockerkrisz: Hiába erőlködsz baromságokat írsz! Olvasd el mit állítasz és gondolkodj el rajta!

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.05.03. 14:54:48

@ariskerase: Ami körülvesz téged az csak képzeletvilág ugye, szánalmas az egész szélsőjobbos gondolkodás. Amit írtam mind igaz. Nácizmus nem egyenlő a hazaszeretettel hiába okoskodsz és buta primitív elmaradott gondolkodás az egész jobboldal kábítószerről való világa.

2014.05.03. 19:48:46

@rockerkrisz: Aha hátha te mondod! Kár hogy el sem olvasom, amit írsz!

Történelemről meg ne akarj velem vitatkozni, mert hamar alul maradsz! A propaganda történelemre, amivel a hasonló agymosottak agyát mossák, mint te meg nem vagyok kíváncsi! Eddig semmit nem bizonyítottál, csak fröcsögsz, de ha te ettől jobban érzed magad, engem nem zavar!

Jó fetrengést, abban a szellemi mocsokban amiben most is vagy!
Na csá!

2014.05.03. 19:52:15

@rockerkrisz: Ja amúgy meg ne zavarjon, de Szálasiról egy szót sem írtam neked, ezt te hoztad fel! Szóval már itt bebuktáztad a dolgot! De ne zavarjon! Arra válaszolj, amit írtam esetleg kérdeztem és ne arra amire te szeretnél, mert akkor csak bebukod mint most is!

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.05.03. 20:14:30

@ariskerase:
Nagyon értesz a történelemhez látszik. Annyi az érved hogy ez hülyeség és ezzel már alul is maradtam :D Rendkívül értelmes vagy. Még mindig nem értem hogyan végeztél történelem szakon ha a "propaganda történelmet" nem tanultad meg. Mivel nem olvasod el amit írok, ezért inkább olvassad el és rájössz miért mondtam Szálasit.
Amúgy inkább ne erőltessük ezt a beszélgetést, eddig te egyetlen érdemi választ sem írtál arra amit mondtam. Én pedig mindig adtam válaszokat. De teljesen felesleges úgy látom mivel te el sem olvasod amit írok, csak megindokolod hogy hülyeség, mert hülyeség. Zárjuk le azzal ezt az egészet, hogy neked van igazad. Ne fárassz tovább az igazságoddal, jó fetrengést neked is a szellemi magaslatodon levő fészkedbe!

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.05.03. 20:22:46

@ariskerase:
Látom szövegértésből nem voltál olyan "kiváló" mint történelemből, várjál segítek hogy szerintem mi náci :D
kepfeltoltes.hu/140503/magyar_www.kepfeltoltes.hu_.png

2014.05.04. 13:10:10

@rockerkrisz: Pontosan mire adtál te választ? Mert én nem vettem észre! Gyakorlatilag semmire sem válaszoltál, csak az unalomig betanult sablonjaidat fújod! Ja meg Szálasizol! De ha már Szálasi, ajánlom figyelmedbe Karsai Lászlót - ő egy történész, és történetesen egy zsidó származású történész hallgasd meg vagy olvasd el egyszer, ő mit mond és ír Szálasiról, ha már ennyire felhoztad Szálasit! Még ő is egy sokkalta árnyaltabb Szálasiról beszél, mint ami a történelemkönyvekbe van, és nem lehet elfogultsággal vádolni!

De ha már itt tartunk, fejtsd már ki nekem, hogy pontosan mi a bajod Szálasival, ja és ha lehet részletesen ne csak annyit írj, hogy "gonosz" meg "rossz vezető" hanem pontosan írd le, mi vele a bajod, ja és ha lehet forrásokat is adj meg, hogy le tudjam csekkolni az általad leírtakat! Pusztán csak azért, mert annyira történészkedni akarsz!

Tehát várom a "nagy válaszodat" ami nem lesz! De megadom neked a lehetőséget!

2014.05.04. 13:12:38

@rockerkrisz: Igen és? Kivágtál egy részt a blogomból, ami nem értem mit bizonyít! Vagy pontosan mit akarsz nekem ezzel bizonyítani? Magyarázd már el, mert abba a szellemi sötétségben amiben te vagy én nem igazán látok bele!

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.05.04. 13:42:05

@ariskerase:
Majd utánanézek a forrásaidnak, de egyelőre egy ideig nem érek rá. Eddigi tudásom szerint Szálasi a nemzet árulója, most inkább nem fejtem ki. Egyébként te sem fejtettél ki nagyon semmit. A hazaszerető emberek pedig nem reklámoznak se Szálasit a blogukon se Metapédiát. Egyébként a Kurucinfóval is csak félig meddig értek egyet, rengeteg szemét található ott is. Következő kommentbe pedig megírod, hogy mi a bajom a Metapédiával.

2014.05.04. 15:03:55

@rockerkrisz: Aha nincs időd! Na jó! Amúgy a metapédiát te hoztad fel és nem én, mint ahogy a Kurucinfót is és Szálasit is! Én egy szóval sem említettem!

Ami pedig Karsait illeti nem véletlenül hoztam fel őt példának, de egy sor történészt tudok neked példának hozni.

Az meg, hogy Szálasi a nemzet árulója lett volna, akkor Horn, Orbán, Gyurcsány, Bajnai, Bokros, Heller Ágnes, Göncz Kinga, Antal József, Kádár vagy Rákosi ők micsodák voltak? Mond már meg nekem? Szálasi felett nem egy független bíróság mondott ítéletet, hanem egy szovjet és kommunista befolyás alatt lévő bíróság! Akiknek a tagjait mint a 45-ös Ideiglenes Nemzeti Kormány tagjait, Moszkvában állították össze. Sőt ezer és ezer kifogást lehetne felhozni ezen bírói szervek felett! Vagyis az ő szavukat nem tekintem mértékadónak. De pontosan mitől is volt Szálasi a nemzet árulója? Részletezd már! HA van rá időd! Fura, de eddig azzal jöttél, hogy te mindig válaszoltál, a magad sablonos stílusában, most amikor konkrétan elmondhatod, akkor meg nincs időd?! Akkor én most ezek után mit mondjak?

rockerkrisz · http://rockerkrisz.hupont.hu/ 2014.05.25. 12:17:41

@ariskerase: Mert valóban le voltam foglalva :D Annyit mondok, hogy a blogodon Szálasit, Kurucinfót meg a hihetetlenül értelmes Metapédiádat reklámozod. Most akkor megint elmondhatnám a magam sablonos stílusában hogy ki volt Szálasi. Elmondtam szépen, 49-et, Kossuth vidini leveléről meg nem is hallottál, de engem csak mocskolni tudsz szégyen! Egyébként ha szerinted a Kurucinfó nemzedéke a szebb jövő, akkor nagyot tévedsz, mert ott az emberek fele aki kommentel retardált...

2014.05.26. 08:57:49

@rockerkrisz: Bocs, de ennek a kommentnek se eleje, se vége. Egyszerűen nem akarsz, és nem tudsz egy egyszerű kérdésre válaszolni. Szálasi, vidini levél majd a kurucinfó!

Én semmit nem írtam neked, Szálasiról, sem a Kurucinfóról, tehát olyanra válaszoltál, amit nem kérdeztem. Amit meg a kommentelőkről írtál, az nem csak a Kurucra jellemző, általános tendencia, hogy a kommentelők nagy része unatkozó, retardált, idióta legyen az bármilyen fórum, blog, honlap politikai, ideológiai, vallási beállítottságtól függetlenül.

Elég csak felmenni mondjuk Dopeman, Dorusz Dávid, az mszp vagy bármilyen személy szervezet, honlapjára. Magyarul ezzel semmit nem bizonyítottál, egy általános dolgot állítasz be úgy, mintha az egyetlen honlap jellemzője lenne, pedig ezt bármilyen oldalról, ahol van lehetőség a hozzászólásra elmondható!

Amit Szálasiról mondtam, azok történelmi tények. Cáfolni nem tudod, azt hogy te minek tartod az egy szubjektív vélemény. A történelem tudomány viszont az objektivitásról szól, nem a magánvéleményekről. De ezt egy olyan embernek, aki saját magára hivatkozik, felesleges is magyarázni.

A metapédiáról, a kurucinfóról vagy bármilyen neked nem tetsző honlapról én nem írtam neked, tehát ha nem tudsz válaszolni, akkor inkább hallgass és nem kerülsz nevetséges helyzetbe!

És Kossuthról te nem mondtál el semmit, csak annyit, hogy olvastál valahol egy levelet, amit bemásoltál az oldaladra és a saját oldaladra hivatkozol. Legalább tanulj meg normálisan hivatkozni és forrást megadni a nagy ECDL bizonyítványoddal!
süti beállítások módosítása